الکترولیز

الکترولیز موهای زائد یک روش درمانی زیبایی مورد تائید FDA است که از انرژی گرمایی یا شیمیایی برای تحریب دائمی سلول‌های رشد فولیکول مو استفاده می‌کنند. یک طول موج کوتاه از طریق پروب‌های سوزنی بسیار ریز به فولیکول مو فرستاده می‌شود تا آن را تخریب کرده و از بین ببرد.

الکترولیز دکتر رامتین صیحانی

نواحی قابل انجام برای الکترولیز

خط بیکینی، ران و ساق پا
سینه و شکم
صورت از جمله لب، چانه و ابرو
انگشتان دست و پا
زیر بغل

مزایای الکترولیز موهای زائد

بالاترین آمار موفقیت
حذف کامل موهای زائد
روشی دائمی در حذف موهای زائد
قابل استفاده در انواع پوست‌ها
در نواحی کوچک به‌خوبی عمل می‌کند

پرسش‌های متداول

01. آیا از بین بردن موهای زائد با الکترولیز دردناک است؟
آستانه تحمل درد در هر فردی متفاوت است. درد ناشی از الکترولیز به احساس سوزش و گزگز لحظه‌ای تشبیه شده است. نکته دیگری که باید به خاطر داشته باشید این است که برخی از نواحی بدن حساسیت کمتر و در نتیجه احساس درد کمتری دارند. بسیاری از افراد هنگام الکترولیز می‌خوانند، به موسیقی گوش می‌دهند یا حتی چرت می‌زنند.
02. بعد از الکترولیز باید چه نکاتی را رعایت کنیم؟
تا ۲۴ ساعت پس از جلسه الکترولیز، سعی کنید از فعالیت‌هایی که ممکن است فولیکول‌های مو را تحریک کنند خودداری کنید. مثلا: هر کاری که باعث تعریق شود؛ برنزه‌کردن؛ ماندن در معرض آفتاب و آرایش‌کردن
03. آیا الکترولیز در بارداری بی‌خطر است؟
هیچ تحقیقی انجام نشده است که اثبات کند الکترولیز برای زنان باردار یا جنینشان بی‌خطر است، بنابراین کارشناسان توصیه می‌کنند که استفاده از این روش را به بعد از زایمان و پایان بارداری موکول کنید.
04. آیا می‌توانیم از دستگاه الکترولیز خانگی استفاده کنیم؟
دستگاه‌های الکترولیز الکتریکی در بازار وجود دارند که برای استفاده خانگی در دسترس هستند، اما بهتر است به الکترولوژیست آموزش‌دیده مراجعه کنید. آنها از تجهیزات باکیفیت و استریل استفاده می‌کنند و می‌توانند درمان را متناسب با نیازهای شما شخصی‌سازی کنند.
05. عوارض جانبی الکترولیز موهای زائد چیست؟
از عوارض جانبی و خطرات الکترولیز می‌توان به قرمزی پوست تا چند روز اشاره کرد. حالت خطرناک‌تر آن مربوط به مواردی می‌شود که در مرکز نامعتبر از سوزن‌های غیراستریل استفاده شود و موجب عفونت شدید پوست می‌گردد و زخم ایجاد می‌کند.